Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

RASK LEVERING ♡ FRAKT 79KR FRI FRAKT OVER 2.000KR KLIKK&HENT I BERGEN

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp

Legg til bestillingsmerknader
Delsum Gratis
Frakt, skatter og rabattkoder beregnes ved utsjekking

Frakt og levering

Leveringsmetoder: 


Du har tre leveringsalternativer i vår nettbutikk:


Hente i butikk


Du kan hente din bestilling gratis i våre butikker. Du vil motta mail når pakken er klar til henting. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. 

Du kan hente pakken din enten på Bergen Storsenter eller på Horisont. Pakken din må hentes senest en uke etter kjøpsdato. Pakker som ikke hentes innen en uke blir kansellert. Ta kontakt med oss om du ikke rekker fristen så ordner vi en løsning. 


Servicepakke - Posten/Bring eller PostNord e.l.


Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for frakt fra kr. 79. Frakt av større varer som kofferter og handletriller kr. 99. Frakten beregnes i kassen. 
Varene sendes med Posten Norge/BRING, PostNord eller andre fraktleverandører i Norge, og kan ankomme postkontor, Mypack-utleveringssted, post-i-butikk eller direkte i din postkasse. Dette er avhengig av fraktmetode og fraktleverandør.

Servicepakke fra Posten sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Du mottar SMS og/eller mail når sendingen er ankommet ditt hentested. 

Ved kjøp av størrer varer som kofferter m.m, kan levering ta opptil 8 virkedager.


Hjemlevering


Velger du hjemlevering så får du pakken levert til døren. Prisen for hjemlevering fremkommer når du sjekker ut av nettbutikken.


Leveringstid


Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

 

Vi benytter oss av postselskapet Bring og PostNord ved våre leveranser. Begge leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted. 

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du belastes med et gebyr på 250kr. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. 

 

Jeg savner ordrebekreftelse


Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter at du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med kundeservice. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten. 

 

Fraktkostnad


Alle* bestillinger under 2.000 kr har en fraktpris på 79 kr. 

*Større varer som kofferter og handletriller har en fraktpris basert på vekt, frakten på disse varene 99 kr. 

Fri frakt på bestillinger over 2.000kr. (Gjelder ikke ved kjøp av større varer som kofferter).