Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

RASK LEVERING ♡ FRAKT 79KR FRI FRAKT OVER 2.000KR KLIKK&HENT I BERGEN

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp

Legg til bestillingsmerknader
Delsum Gratis
Frakt, skatter og rabattkoder beregnes ved utsjekking
bilde av en jente med hvit genser, sort ryggsekk som triller en beige trillekoffert fra Day ET med seg mot et grønt tog

Klar for ferie?

Gratis klikk&hent i Bergen Frakt på kofferter 79kr

Bestselgerne

bilde av en mann i okerfarget dress, sittende på en skinnstol med gul bakgrunn, vedsiden står det en gul samsonite koffert

Samsonite Essens

Samsonite Essens er en hardplast koffert med klipslås-lukking, innvendig har den en ny og unik pakkeløsning som gjør at du kan reise uten bekymringer. Essens er bærekraftig og er laget av resirkulert plast. Opplev bærekraft uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

bilde av en dame som sitter på kanten av bagasjerommet til en bil, med en sølvfarget elegant koffert fra samsonite stående foran seg

Samsonite Proxis

Med kofferten Samsonite Proxis markeres en ny reiseæra. Koffertens ytre skall er laget av det eksklusive materialet Roxkin™, er sterkt, motstandsdyktig og lett. Rafinert design møter alle reisebehov, støttet av førsteklasses assistanse og fordelsprogram fra Samsonite wecare.

bilde av en jente sittende på en trappe utenfor en blå dør, smilende i solen mens hun har en blå koffert stående på siden

Samsonite Upscape

Reis komfortablet med Samsonite Upscape. Nyt bekymringsfri reise takket være koffertens lette vekt, støtdempende hjul og det avtakbare og vaskbare innerfôret. Kofferten kan i tillegg utvides slik at du får mer plass ved behov, som typisk skjer etter litt shopping på ferien!

bilde av to trillekofferter i vannavvisende materiale på en strand en solfylt dag, ene kofferten er gul og den andre blå.

Samsonite Ecodiver

Denne kolleksjonen kombinerer funksjonalitet med elegant design og er utviklet med fokus på sikkerhet og komfort. Samsonite Ecodiver er bærekraftig laget av resirkulerte materialer, og de er laget til å være sterkt vannavvisende. De er derfor perfekt å ta med på eventyr utendørs.

bilde av en sort koffert med en regnbuet koffertstropp på langs, stående mellom to tog på en togstasjon

Samsonite Respark

Samsonite Respark tilbyr alt du forventer av bagasjen din. Koffertene vil garantere deg en fin reiseopplevelse i uanstrengt stil og med naturlig komfort. Koffertens praktiske inndeling gir oversikt og plassbesparelse, mens stor utvidelsesmulighet sikrer ekstra plass på hjemreisen.

bilde av en person som sitter på en benk og ser utover sjøen, med en sort liten koffert stående ved siden av

EPIC GTO 5.0

Epic GTO 5.0 er en koffertserie produsert i sterkt skall, laget av polycarbonat. Koffertene kan enkelt utvides dersom en trenger ekstra plass, og de har et ekstra langt drahåndtak, som er praktisk høye personer. Koffertene kommer med en unik skallgaranti på hele 7 år.

Ikke glem

Reisetilbehøret

Med riktig reisetilbehør reiser du komfortabelt. Slumre under reisen med en myk nakkepute, og en god sovemaske. Unngå overvekt med en bagasjevekt. Med dette reisetilbehøret er du klar for alt på reisen.

video av en dame som jobber i butikk og som forteller nødvendighetere av reisetilbehør en bør ha med seg på reisen, som nakkeputer, flaskesett, sovemaske, toalettmappe, bag og pakkeposer