Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

RASK LEVERING ♡ FRAKT 79KR FRI FRAKT OVER 2.000KR KLIKK&HENT I BERGEN

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp

Legg til bestillingsmerknader
Delsum Gratis
Frakt, skatter og rabattkoder beregnes ved utsjekking

Våre butikker

Bergen Storsenter

MYBAG holder til i senterets 2. etasje, like ved Apoteket. Vi ligger i midten av begge rullebåndene som går opp til andre etasje.

Bergen Storsenter ligger i knutepunktet Bergen Busstasjon / Jernbanestasjonen / Bygarasjen. Det sier seg selv at senteret betegner beliggenheten som «i hjertet av Bergen»! Senteret har 72 butikker og spisesteder. Noen av butikkene er unike og finnes ingen andre steder. Alle butikkene er til enhver tid fylt med spennende varer og med en betjening som ønsker å oppfylle kundens ønsker og forventninger. Bergen Storsenter er både et spennende og funksjonelt senter å legge handelen til.


Åpningstider:
Hverdager 09-21
Lørdager 09-18
Kontakt:
46 91 33 20
bergenstorsenter@mybag.no

 

Horisont

Kjøpesenteret Horisont er et nytt, flott kjøpesenter i hjertet av Åsane! Senteret har 73 butikker og spisesteder fordelt over to etasjer. Over butikkene er der 4 boligbygg med totalt 170 leiligheter. Mellom byggene er der et hyggelig torg som benyttes til uteservering og marked på fine dager.

Der er en stor parkeringskjeller under kjøpesenteret, og dette gjør Horisont til et perfekt sted å handle – uansett vær!

MYBAG holder til i senterets 2. etasje, som nabo til det populære spisestedet «Jordbærpikene».


Åpningstider:
Hverdager 10-21
Lørdager 10-18
Kontakt:
94 83 69 69
horisont@mybag.no