Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

RASK LEVERING ♡ FRAKT 79KR FRI FRAKT OVER 2.000KR KLIKK&HENT I BERGEN

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp

Legg til bestillingsmerknader
Delsum Gratis
Frakt, skatter og rabattkoder beregnes ved utsjekking

11 Must-Have Reisetilbehør

Enten du er en erfaren globetrotter eller en nybegynner i reiseverdenen, er det visse ting som kan gjøre reiseopplevelsen din mye enklere, mer komfortabel og til og med morsommere. Fra praktiske gadgets til smarte organisatorer, her er vårt utvalg av must-have reisetilbehør som du bør vurdere å ta med på din neste eventyr.

 

1. Nakkepute

Få en god natts søvn uansett hvor du er med en komfortabel nakkepute som gir støtte til nakken og hodet underveis.

 

2. Pakkeposer

Pakkeposer er geniale for å holde bagasjen organisert og for å maksimere plassen i kofferten. Del opp klær, sko og toalettartikler i separate kuber for enkel tilgang og oversikt.

 

3. Bagasjelås med nøkkel-/kodelås

Hold bagasjen din trygg med en pålitelig bagasjelås. Velg mellom en nøkkel- eller kodelås, avhengig av hva som passer best for deg.

 

4. Øyemaske med propper til ørene

Få en god natts søvn uansett hvor du er med en komfortabel øyemaske som blokkerer ut lys og støy.

 

5. Sammenleggbar ryggsekk

En sammenleggbar ryggsekk tar minimalt med plass i bagasjen når den ikke er i bruk, men utvides til en fullverdig dagstursekk når du trenger det.

 

6. Sammenleggbar bag

Sammenleggbare bager er designet for å være lette og enkle å bære. De kan lett pakkes bort i en større koffert eller til og med i håndbagasjen, uten å ta opp mye plass eller legge til mye vekt.

Med en sammenleggbar bag i bagasjen, er du alltid forberedt på uforutsette situasjoner og kan nyte en mer fleksibel og organisert reiseopplevelse. 

 

7. Navnelapp til bagasje

Legg til en navnelapp med kontaktinformasjon på bagasjen din for å gjøre den enklere å identifisere og for å minimere risikoen for at den blir borte under reisen.

 

8. Bagasjevekt

Unngå ekstra gebyrer for overvekt på flyplassen ved å ha en bagasjevekt med deg. Dette praktiske verktøyet lar deg enkelt sjekke vekten på bagasjen din hjemme for å sikre at den er innenfor flyselskapets grenser.

 

9. Midjeveske/Neck Pouch

For ekstra sikkerhet til pass og andre viktige dokumenter, kan en midjeveske eller neck pouch som bæres under klærne være svært nyttig. Disse lommene holder verdisakene dine tett inntil kroppen og utenfor synsvinkelen til potensielle lommetyver.

 

10. Gjennomsiktig flaskesett for toalettsaker

Ha alltid toalettsaker for håndbagasje i samsvar med TSA-regler med et praktisk flaskesett. Disse settene inkluderer gjennomsiktige flasker slik at du kan se innholdet tydelig, og de kommer i en gjennomsiktig pouch som gjør det enkelt å ta dem frem i sikkerhetskontrollen uten problemer.

 

11. Koffertstropp

En koffertstropp kan være en enkel, men effektiv måte å sikre kofferten din på. Denne stroppen kan hjelpe med å forhindre at kofferten åpnes under transport og gir en ekstra beskyttelse. Den kan også gjøre kofferten din lettere å gjenkjenne på bagasjebåndet.