Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

RASK LEVERING ♡ FRAKT 79KR FRI FRAKT OVER 2.000KR KLIKK&HENT I BERGEN

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp

Legg til bestillingsmerknader
Delsum Gratis
Frakt, skatter og rabattkoder beregnes ved utsjekking

Skinnpleieguide✨

Høsten og vinter betyr regn, snø og vind, og skinnprodukter som trenger litt kjærlighet. Dersom du skal beholde dine skinnprodukter fine i mange år burde du investere litt tid til å pleie produktene.💖

Når du har kjøpt deg et nytt skinnprodukt så er det alltid lurt å gi den en liten impregneringsbehandling før du tar den med ut i verden. Det er som å gi skinnet en paraply – den beskytter mot uventet regn og skitt. Og høsten er en perfekt tid for å ta frem produkter du har hjemme og gi de litt vedlikehold. 

Når det igjen er på tide å gi dine skinnprodukter litt kjærlighet og pleie, så er det viktig å vite hva som skal komme først: skinnbalsam eller impregnering? La oss klargjøre dette!

Når skinnet begynner å tørke ut og trenger en solid dose fuktighet, er det skinnbalsam som skal komme først på scenen. Denne herlige kremen trekker inn i skinnet, gir næring og gjør det mykt og smidig igjen. Tenk på det som en fuktighetsgivende ansiktsmaske for skinnet ditt.

På den annen side har vi impregnering. Den legger seg utenpå skinnet som en beskyttende barriere. Impregnering er som regnfrakk for skinnproduktet ditt, som holder elementene ute og hindrer fuktighet i å trenge inn.


Slik bruker du skinnbalsam: 
  • Trinn 1: Rengjøring - Start med å fjerne smuss og støv fra skinnproduktet ditt ved hjelp av en fuktig klut. Etter dette, la skinnet tørke grundig.
  • Trinn 2: Påføring av balsam - Nå er det tid for selve skinnbalsamen. Bruk enten den medfølgende svampen eller en ren, tørr klut. Påfør balsamen i sirkelbevegelser over overflaten av produktet. Denne prosessen gir næring til skinnfibrene og hjelper til med å bevare elastisiteten.
  • Trinn 3: Tørking - Etter påføring av balsam, la skinnproduktet stå og tørke i noen minutter. Dette gir balsamen tid til å trenge inn i skinnet og gi det den nødvendige fuktigheten.
  • Trinn 4: Fjern overflødig balsam - Til slutt, bruk en ren og tørr klut for å forsiktig fjerne eventuelt overskudd av balsam. Dette sikrer at skinnet føles myk og smidig, men ikke klissete.

❗ Vær oppmerksom på at skinnbalsam ikke bør brukes på lakkerte eller semskede skinnprodukter.


Slik bruker du impregnering: 
  • Trinn 1: Rengjøring - Begynn med å sørge for at skinnproduktet ditt er helt rent. Fjern eventuelle smussflekker ved å tørke dem forsiktig med en fuktig klut. Vent til produktet er helt tørt før du går videre.
  • Trinn 2: Spray på produktet - Utendørs, hold sprayen omtrent 10-15 cm fra skinnproduktet og påfør jevnt. Sørg for tilstrekkelig ventilasjon under påføring.
  • Trinn 3: Tørkingsprosessen - La skinnproduktet tørke helt etter påføring. Dette gir sprayen tid til å danne en beskyttende hinne.

❗ Sprayen kan ikke brukes på lakkert skinn.
Ved behandling av ruskinn er det viktig å merke seg at eventuelt smuss må fjernes nøye med en myk børste. Men enda viktigere er det å behandle med impregnering før du tar ruskinnproduktet i bruk.

❗ Husk å alltid teste både impregnering og balsam på en mindre synlig del av skinnproduktet før du bruker dem over hele, for å se hvordan skinnet reagerer på produktene.

Vi anbefaler å vedlikeholde produktene med skinnbalsam og impregnering et par ganger i året for å holde skinnet fint.✨