Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

RASK LEVERING ♡ FRAKT 79KR FRI FRAKT OVER 2.000KR KLIKK&HENT I BERGEN

Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp

Legg til bestillingsmerknader
Delsum Gratis
Frakt, skatter og rabattkoder beregnes ved utsjekking

Samsonite Essens

Enten du er en erfaren globetrotter eller en nybegynner i reiseverdenen, er valget av riktig koffert avgjørende for en vellykket reiseopplevelse. Med Samsonite Essens-serien får du ikke bare en pålitelig følgesvenn på dine eventyr, men også en stilfull reisekamerat som skiller seg ut på bagasjebåndet.

 

Design og stil:

Samsonite Essens-koffertene kombinerer funksjonalitet med moderne design. Med elegante linjer og slanke profiler kommer disse koffertene i et utvalg av farger som passer til enhver smak og stil.

 

Holdbarhet og kvalitet:

Laget av slitesterke materialer som polypropylen, laget av resirkulert PET-plast, er Samsonite Essens-koffertene bygget for å tåle de tøffeste reiseutfordringene. Det sterke hardplastskallet gir ekstra beskyttelse for bagasjen din, og det er en av grunnene til at Essens-serien er en bestselger hos MYBAG.

 

Bærekraftig produsert:

Essens-serien er en del av Samsonites initiativ for bærekraftig materialbruk. Koffertskallene er laget med minst 70 % resirkulert polypropylen fra avfall fra forbrukere, som inkluderer materialer fra yoghurtbeger. Pakkeposene inne i kofferten er også laget av henholdsvis 97 % og 100 % resirkulert PET som en del av Samsonites Recyclex™ Material Technology Initiative. Med Essens-serien forvandles engangsplastavfall til slitesterk, lett og sterk bagasje, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

 

Lett reparering:

En av fordelene med Samsonite Essens-koffertene er at alle deler kan enkelt erstattes ved slitasje. Dette bidrar ikke bare til å forlenge koffertens levetid, men det reduserer også behovet for å kjøpe en helt ny koffert når en del går i stykker. Dette er en bærekraftig tilnærming som reduserer avfall og bidrar til å bevare ressurser.

 

Produsert i hjertet av Europa:

Samsonite Essens-koffertene er produsert i hjertet av Europa, der de er underlagt strenge kvalitetskontroller og sikrer at hver koffert oppfyller Samsonites høye standarder.

 

Global garanti:

Essens-koffertene kommer med en 5 års global garanti, som gjør at du kan få hjelp nesten hvor som helst i verden. Det er viktig å alltid ha garantikortet, eller en kopi, med på reisen. Garantien dekker fabrikasjonsfeil, men ikke typiske transportskader som kan oppstå på reisen. Hvis slike skader oppstår, må du kontakte flyselskapet snarest for å få en skaderapport.

 

Unike klistremerker:

Essens-koffertene kommer med fire ulike klistremerker som du kan feste på den dedikerte plassen i fronten på kofferten. Dette gjør kofferten mer unik og skiller den enklere ut på rullebåndet. Velg mellom forskjellige stiler og uttrykk og gi kofferten din en personlig touch!

 

Essens gjør det enkelt å pakke:

Essens har to voluminøse pakkekuber som er uttakbare, håndvaskbare og enkle å løfte og bære takket være bærehåndtakene på begge sider. Fleksibilitet i pakking er garantert da du kan lagre gjenstander i og under pakkekubene og endre høyden takket være bajonettsystemet. Hvis du ikke har lyst til å pakke ut, er det bare å løfte og legge hele pakkekuben i skapet.

 

Funksjonalitet:

Essens-serien tilbyr et utvalg av kofferter i ulike størrelser og stiler for å imøtekomme ulike reisebehov. Med praktiske klipslåser for ekstra sikkerhet, spinnerhjul og justerbare teleskophåndtak, gir disse koffertene enkel manøvrering og sikkerhet for bagasjen din.

 

Pålitelighet:

Som en av de ledende merkene innen reiseutstyr, har Samsonite et rykte for kvalitet og pålitelighet. Med Essens-serien fortsetter Samsonite å levere kofferter av høy kvalitet som møter de stadig skiftende behovene til moderne reisende.

 

Få en nærmere titt på Samsonite Essens-kofferten med vår butikksjef på Bergen Storsenter. Oppdag de smarte funksjonene og praktiske detaljene som gjør Essens-kofferten til den ideelle reisefølgesvennen. Se videoen nå for å lære mer!

Dame som jobber i butikk og demonstrerer en Samsonite Essens koffert i en dyp blå farge. Hun står i en butikk og har andre kofferter og vesker i bakgrunnen.